QWERTY

by SAÏM

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €5 EUR

     

1.
03:28
2.
02:56
3.
03:37
4.
5.
03:14

about

EP

credits

released October 7, 2015

Enregistrat i mesclat per Toni Toledo al Camp de Tir durant el 2015.
Masteritzat als estudis Urban per Rafa Rigo.

Música de Saïm.
Joan Roig - Guitarra i veu
Macià Vives - Baix
Daniel Gómez - Bateria

Disseny i fotografia per J. Roig.

Gràcies.

tags

license

all rights reserved

about

SAÏM Spain

Natàlia, Daniel i Joan


Mallorca

contact / help

Contact SAÏM

Streaming and
Download help

Track Name: ANELL
SES PETICIONS DE MANS, REPETICIONS D'AMANTS. APAGA ES LLUM QUAN SURTIS I TANCA SES FERIDES. MOS CONTAREM MENTIDES PER DAVALL DELS LLENÇOLS PER NO SENTIR-MOS MAI MÉS TOT SOLS. QUANTS DE PICS HEM DE MORIR? QUANTS DE PICS.
SOM SANG. SOM SANG. TE GIRES COMPTE ENRERA, DILLUNS DE 40W AMB ESTRELLES OPTIMISTES I SUPERNOVES QUOTIDIANES, PER S'INSOMNI, ABANS DE QUE SURTI ES SOL ALS LLAVIS ES CONDOL.
QUANTS DE PICS HEM DE MORIR? QUANTS DE PICS. SOM SANG. SOM SANG. FEM SANG. MÉS SANG. JA PLOU A N'AQUESTES HORES EN AQUEST DESERT AMB REGUST A TERRA HUMIDA, TAN BUÏT DE PARADÍS. JA PLOU A N'AQUESTES HORES. MOS QUEDA ES CONSOL DE QUE TOT ANIRÀ BÉ, DE QUE ENS TROBAREM L'INFINIT A DINS SA MÀ.
Track Name: GALIMATIES
FARCITS DE BUIDOR, EMBLANQUINAM SES PARETS AMB TRAÇ TREMOLÓS SES PARAULES I DE SOBTE SA PLUJA, SALADINA A SA CARA, SUPUREN SES GOTERES. SENTS QUE SEMPRE ESTÀS COM A ABSENT. POSTPOSES SA LLUNA AMB SA FOSCA NEGRA. UN GALIMATIES, UN GALIMATIES, SES MIODESÒPSIES INCANDESCENTS, M'ATREUS DE GRAVETAT. SENTS QUE SEMPRE ESTÀS COM A ABSENT. SENTS QUE SEMPRE ESTÀS COM A ABSENT. I PRESENT.
Track Name: DEUSLOSALV
HIVERNS OXIDATS DONANT-MOS SA MÀ. PER TOTS ELS AHIRS, TE DEC UN DEMÀ. JA NO QUEDA NINGÚ MÉS ALLÀ, TOTS ELS DÉUS HAN MARXAT. IMAGINA ES MILLOR FINAL D'UN MÓN QUE SE FA MASSA GRAN. PERÒ SE'NS HA FET TARD. SE'NS HA FET TARD. PREGAM SILENCI DOMINICAL, SA FESTA S'HA ACABAT, SEREM SA HISTÒRIA SENSE UNA ESCENA PER RECORDAR. SE'NS HA FET TARD. SE'NS HA FET TARD.
Track Name: PRINCIPI D'INCERTESA
SEMPRE QUE RIUS NO TE SENTS MAI A PLER. SAPS QUE MOS HEM FET MASSA GRANS PER CANVIAR. MASSA INFINIT DINS UN INSTANT. NO HO HEM FET TAN MALAMENT. I MENTRES, MOS HEM TUDAT. I MENTRES MOS HEM BUIDAT. DESENFOQUES ETS ULLS I TE PERDS DINS CABELLS DESCAMBUIXATS D'INCERTESES. I MENTRES, MOS HEM TUDAT. I MENTRES, MOS HEM CERCAT. I MENTRES, MOS HEM BUIDAT I DE SOBTE JA HEM GUANYAT. TOT S'HA ACABAT. EN QUINA LLENGUA ME XERRES QUAN ME LLEPES SA FERIDA?
Track Name: FLORIDURA
NITS DE NEONS I DE PETROLI, PER SA PERIFÈRIA DES TEU COS MOS PERDEM. CONDUIM PER SES ARTÈRIES QUE NO VAN ENLLOC I DEMÀ NO HO RECORDAREM. S'UNIVERS A DINS SA PELL , DISECCIONANT S'ARQUITECTURA, SURT VERDET I FLORIDURA D'ESPERAR-TE. NITS DE DIÒXID DE CARBONI. TUDAREM TOT S'AIRE ESTANTÍS QUE RESPIRAM. LLEVA'M SES CROSTERES PLENES DE CIMENT. I DEMÀ DESPERTAREM I NO HI SEREM. S'UNIVERS A DINS SA PELL DISECCIONANT S'ARQUITECTURA SURT VERDET I FLORIDURA D'ESPERAR LO INESPERAT. S'UNIVERS A DINS SA PELL TAXIDÈRMIA D'ESTRUCTURA. SURT VERDET I FLORIDURA D'ESPERANÇA INESPERADA. NO SOM NOLTROS. NO SOM COM VOLTROS.